Hastane Randevu Nasil Iptal Edilir

Wiki Article

Randevu

Günümüzde vatandaşlar uzun uzun sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu alabiliyorlar. Peki, MHRS randevu oluşturma sitesi tam olarak nasıl çalışır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 numarası üzerinden randevu almak için neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Alma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların sıra bekleme problemleri de sonlandı. Kolaylıkla hastane kayıtlarını alan insanlar, randevu tarihi ve de hastane seçiminin yanında istedikleri doktora da randevu alabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU ALMA SİSTEMİ

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulan randevu oluşturma sistemi insanlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da büyük bir kolaylık sağlıyor. Online olarak veya ALO 182 numarası ile oluşturulan randevular ile hasta vatandaşlar saatler öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber doktorlar da hasta kalabalığından kurtulmuştur. Randevu MHRS Randevu alma sisteminde insanlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet üzerinden sisteme giriş sağlamalıdır. Ancak dijital platform kullanmak istemeyen vatandaşlar için de randevu almak mümkündür. Bu Randevu insanların da ALO 182 numarasını Randevu aramaları yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu tercih etmelidir. Sonrasın da ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği tamamlanır.

Ancak e-Devlet sistemine kayıt olan insanlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bu sebepten dolayı MHRS internet adresine giden vatandaşların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ butonuna tıklamaları yeterlidir. e-Devlet sistemine giriş yapan vatandaşlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page